Bucharest Food FestivalBaneasa Shopping City

21 - 24 Mai 2009, Baneasa Shopping City

Vino la Bucharest Food Festival si descopera 550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei


Regulament Tombola

Talonul de intrare, care se desprinde cu usurinta de biletul pe care il primeste la intrarea in festival fiecare vizitator, trebuie completat pe verso cu toate datele cerute, cu pixul si ulterior trebuie introdus in urna aflata in incinta evenimentului. Fiecare vizitator trebuie sa pastreze partea din bilet care contine seria biletului pentru control, dar mai ales daca participa la tombola, castiga si trebuie sa faca dovada faptului ca este posesorul biletului castigator. Pe langa bilet, participantul castigator la tombola trebuie sa faca dovada identitatii sale si cu buletinul sau cartea de identitate.

Taloanele se depun in urna pana duminica 24 mai orele 19.45. La orele 20.00 se face extragerea taloanelor castigatoare. Premiile vor fi inmanate pe loc castigatorilor prezenti, urmand ca restul castigatorilor sa fie asteptati timp de o saptamana la sediul organizatorilor in Bucuresti, strada Panait Istrati 55 pentru a-si ridica premiile.

Lipsa, neprezentarea de a ridica premiul sau incoerenta unei informatii din talonul de participare atrage descalificarea.