Bucharest Food FestivalBaneasa Shopping City

21 - 24 Mai 2009, Baneasa Shopping City

Vino la Bucharest Food Festival si descopera 550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei


Bucharest Food Festival - Bucuresti 19 mai 2009

Pe 21 mai 2009, la orele 12.00 se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.

Cei mai talentati bucatari ai momentului vor veni sa-si dea masura talentului - de la maestrul Horia Virlan ("Cireasa de pe tort") gazda evenimentului nostru, la Antonio Passarelli ("Danutz SRL"), Jerome Dupont ("Secrete de Chef"), Soni ("Papa la Soni"), echipa olimpica de bucatari de "La Mircea Macelaru'", pana la pastratori ai traditiei vechi romanesti - cu totii vor fi prezenti in cele patru zile ale evenimentului cu demonstratii si retete delicioase, intr-un regal pur- culinar. Copiii sunt in centrul atentiei la Bucharest Food Festival. Ii asteapta aici un loc special, in cadrul locului de joaca, unde vor invata sa gateasca si sa manance sanatos. Soni pregateste si el retete sanatoase si delicioase pentru copii si le va aduce daruri. Voslauer ii antreneaza pe copii in concursuri cu premii, iar Brava TV si Good Food ii va provoca la activitati distractiv-educative, in plus au posibilitatea de a castiga numeroase premii.

Sambata 23 mai punem la fiert cea mai mare fasole cu ciolan afumat pe care a vazut-o Bucurestiul, iar pe la orele pranzului va poftim sa o gustati!

Duminica papilele gustative se vor bucura din nou, pentru ca vom oferi o portie din uriasul bors de peste - reteta traditionala- tuturor celor care poftesc!

Presa este invitata la concursurile organizate la Bucharest Food Festival - "Cel mai rapid mancator" (de mici/bratwurst), "Cel mai rapid bautor", "Cel mai bun preparator de paste".

Tombola evenimentului ofera tuturor posibilitatea ca, pe baza talonului de intrare, sa castige numeroase premii, de la bilete de avion de la Blue Air, la electrocasnice si instrumente de bucatarie de la Franke, Tefal, Kenwood, Zepter, Kyocera, mirodenii de la Kamis, tabere de echitatie si cercetasi, carti pentru copii si multe altele.

Programul evenimentului va fi postat pe site.

Rasfatati-va papilele gustative la Bucharest Food Festival!

Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la office@morevents.ro

Bucharest Food Festival - Bucuresti 14 mai 2009

Morevents organizeaza BUCHAREST FOOD FESTIVAL, editia a doua, 21-24 mai 2009 in zona comerciala Baneasa.

In perioada 21-24 mai 2009 va avea loc cel mai complex eveniment gastronomic din Romania-Bucharest Food Festival.

Pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in zona Baneasa Shopping City, se va desfasura cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului.

Sunt reuniti aici peste 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din Franta si alte regiuni ale Italiei.

Publicul vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 11 restaurante peste 90 de feluri de mancare la preturi modice.

Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor bucatari invitati sa-si dea masura talentului lor.

Gazda evenimentului Horia Virlan-emisiunea "Cireasa de pe tort" - va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul.

Tombola evenimentului, organizata pe baza biletului de intrare, va ofera posibilitatea de a castiga bilete de avion in Europa la manifestari similare, ustensile si aparatura electocasnica de la partenerii evenimentului-Franke, Tefal, Kenwood, Zepter, mirodenii de la Kamis, tabere pentru copii de la Smart Adventure, ghiduri si carti de bucate.

Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai mare bors de peste - reteta traditionala - va fi savurata de toti participantii la eveniment.

Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub titlul "550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill" cu demonstratii de retete si prezentari din Micul Paris.

Savoare si gust bun la Bucharest Food festival!

Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la office@morevents.ro